TIKAM Anak 20 Kali Sehingga TERBURAI Perut. Ini Cerita SEBENAR Daripada Ibunya Yang Buat Ramai TERGAMAM !!!

| January 17, 2017 | 0 Comments

TIKAM Anak 20 Kali Sehingga TERBURAI Perut. Ini Cerita SEBENAR Daripada Ibunya Yang Buat Ramai TERGAMAM !!! | Seganas-ganas harimau sumatera tidak sampai hati membunuh dan memakan anaknya sendiri, namun tidak bagi Pretty Juliana 32 yang sanggup membunuh anak kandungnya yang berusia 2 tahun 6 bulan dengan dua puluh tikaman di bahagian badan termasuk satu tikaman panjang di bagian perut, hingga mengakibatkan usus kanak kanak malang berkenaan terbuarai.

Kejadian mengerikan itu berlaku dirumah abang kandung sendiri sutan 39 di jalan deli tua melayu deli medan ahad 15/17 kelmarin. Kejadian tersebut pada awalnya disedari oleh anak sutan, jafa 10 dan radit 8 yang berlari keluar rumah menjerit dan menangis meminta tolong pada ibunya dewi.

Ketika ditanya kedua anak berkenaan hanya menunjukkan isyarat kerumah mereka karena ketakutan. Dewi Melisa 30 dengan perasaan ingin tahun terus masuk kerumah dan mendapati Muhammad Altahir anak adik suaminya itu sudah meninggal dunia dengan keadaan usus terburai, manakala ibunya Juliana berada disamping mayat mangsa dengan memegang dua pisau dapur berlumuran darah.

Melihat kejadian itu dewi kemudian minta tolong kepada warga sekitar, dan segera dimaklumkan kepada pihak polis. Menurut siasatan awal Pretty Juliana mengalami gangguan jiwa seperti halusinasi, ketika ditanya mengenai pembunuhan, Juliana berkata dia tidak membunuh anaknya akan tetapi membunuh seorang lelaki yang cuba merompak rumah yang didudukinya.

Sementara menurut keterangan sutan, adiknya Pretty Juliana sudah lama tinggal bersamanya, sebelum menikah lagi mereka sudah duduk satu bumbung rumah, tapi semenjak menikah Juliana dibawa suaminya ke batam namun datang semula ke medan karena ditinggalkan oleh suaminya setahun lalu. Sumber:-Eberita

P.S. 1 – CCTV JPJ Rakam Imej Bungkusan Kain Kapan Dalam Kereta Warga Singapura Yang Buat Ramai TERKEJUT !!!
P.S. 2 – ANEH Suami Selalu Pulang Rumah Mak. Akhirnya Apa Yang Suami Buat Di Rumah Maknya TERBONGKAR !!!
P.S. 3 – Malam Pertama Saya Salin Pakaian Di Bilik Lain. Gara-Gara Ini Suami Buat Sesuatu Di LUAR JANGKA !!!
P.S. 4 – Suamiku Seorang Yang Amat Baik Tapi Disebabkan Satu SEBAB, Aku TERLANJUR Dengan Rakan Sekerja !!!
P.S. 5 – Seluruh Penduduk MURTAD. 30 Tahun Pakcik Ni TERPAKSA Solat Sendirian…. Allah Allah…

PALING POPULAR BULAN INI .. JOM BACA !!

Tags: , , , ,

Category: Dunia

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *