Lindsay Lohan Sah Peluk Islam…??? Lindsay DEDAH Kisah Sedih Apabila Gambarnya Pegang Al-Quran Jadi VIRAL !!!

| January 17, 2017 | 0 Comments

Lindsay Lohan Sah Peluk Islam…??? Lindsay DEDAH Kisah Sedih Apabila Gambarnya Pegang Al-Quran Jadi VIRAL !!!  | Khabar angin bahawa pelakon Hollywood ini sudah memeluk Islam sedang bertiup kencang ketika ini malah melalui tindakannya memadam keseluruhan gambar di Instagram dan juga menulis Alaikum salam di ruangan info di laman sosial itu, tidak mustahil Lindsay Lohan akan mengumumkan pendiriannya tidak lama lagi.

Malah sebelum ini Lindsay yang beragama Kristian juga mengaku mahu mengubah dirinya ke arah yang lebih baik dan ingin mendalami ilmu agama. Selain itu, Lohan juga pernah dilihat di Brooklyn, New York berjalan sambil memeluk al-Quran.

“Saya seorang yang sangat beragama dan terbuka untuk belajar. Rakyat Amerika mempunyai pandangan tersendiri mengenai al-Quran, sedangkan apa yang difikirkan itu tidak benar,” jelasnya satu ketika dahulu.

Malah dalam satu temubual bersama sebuah stesen TV di Turki, Lindsay Lohan juga mendedahkan bahawa dia berasa selamat berada di negara berkenaan berbanding di Amerika Syarikat di mana dia dikecam teruk gara gara bergambar sambil memegang Quran.

“Di Turki, anda bebas untuk menjadi seorang wanita dan ia adalah sesuatu yang sangat menakjubkan. Anda boleh buat apa yang anda mahukan dan anda akan tetap diterima. Berbanding di Amerika Syarikat, saya memegang Quran dan saya pula dikatakan sebagai syaitan,” kongsinya dalam temubual itu.

Malah selebriti ini juga dilihat seringkali memberi sokongan untuk memberi perlindungan kepada pelarian Syria selain pernah merasai sendiri pengalaman berada di kem perlindungan Syria ketika berada di Turki.

Walaupun potensi Lindsay Lohan mungkin sudah memeluk Islam ketika ini adalah tinggi namun buat sehingga ini, pelakon filem Mean Girls ini masih belum mengeluarkan kenyataan rasmi berkenaan perkara tersebut.

Sumber:-Rotikaya

P.S. 1 – Kantoi MENGANDUNG, Pelajar STPM Kongsi Kisah Buat ‘PROJEK’ Di Sekolah Yang Buat Ramai TERKEJUT !!!
P.S. 2 – [VIDEO] Tak Tahan Jadi Mangsa R0G0L Ayah Tiri. Gadis Gantung Diri Secara Live MENGGEMPARKAN Dunia !!!
P.S. 3 – “Mungkin Sebab Rupa Saya Sama Dengan Ibu” 4 Tahun Jadi KEKASIH Ayah…Ayah PUNCA Aku Hamil 6 Bulan !!!
P.S. 4 – Lepas Roomate Aku Keluar Jumpa Pakwe Malam Tu, Aku Terus Tido. Dalam Gelap Aku Rasa Ada Orang PEGANG Tangan Aku Dan…
P.S. 5 – “Kena Tunggu Bisul MASAK Baru PICIT” Doktor DEDAHKAN Amalan Tunggu Bisul “MASAK” Boleh BAHAYAKAN Kesihatan !!!

PALING POPULAR BULAN INI .. JOM BACA !!

Tags: , , , ,

Category: informasi

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *