Kerugian Lebih 1K Beg Tangan Di Curi. Wanita Kesal Pihak Pengurusan GM Klang Lepas Tangan !!!

| December 18, 2016 | 0 Comments

Kerugian Lebih 1K Beg Tangan Di Curi. Wanita Kesal Pihak Pengurusan GM Klang Lepas Tangan !!! | Kes kecurian sering berlaku sama ada disebabkan kelalaian sendiri atau manusia sudah semakin terdesak untuk meneruskan hidup. Manakala si pelakunya yang dahulu hanya di lakukan oleh kaum lelaki kini sudah merebak kepada golongan perempuan. Mereka tanpa rasa sedikit belas ihsan dan bersalah mudah mengambil hak orang lain secara tanpa izin demi wang ringgit yang bakal dipertanggungjawabkan di hadapan rabbul jalil.

Ini apa yang berlaku kepada seorang wanita yang beg tangannya telah dicuri oleh seorang wanita di dalam surau GM Klang. Beliau yang kerugian lebih seribu ringgit walaubagaimanapun lebih kecewa dengan pihak pengurusan GM Klang yang bersikap lepas tangan. Ikuti luahan beliau:

Pihak pengurusan dan pihak security GM Klang memang teruk.. so not professional and not responsible.. masa sy sedar beg saya hilang.. saya lari keluar dari surau… berlari ke kedai yang berdekatan dengan surau kalau2 pencuri tu ada di situ, dan terus berlari ke bilik security untuk buat report.. masa tu saya bagitau security tunjukkan saya mana cctv yang menghala pintu keluar…

instead of helping me dia bergaduh dengan saya asked me to get out from the room after i have done writing the report… i told them, kalau you tak nak kejar pencuri tu.. saya sendiri boleh kejar… saya hanya nak tahu mana possible laluan keluar coz i know my bag.. tapi itulah… mereka memang tak hairan.. sebab yang ruginya customer bukan mereka…. they do nothing…

sampai malam saya duduk di parking lot… tunggu kereta saya… bimbang kalau2 pencuri tu datang ambil kereta pula, sbb kunci kereta ada kat dalam beg…panas, lapar dan takut… sebab memang dah tak ada orang…. hanya saya, kakak, dan anak saudara yang kecil.. call polis untuk datang.. bila polis datang, boleh polis peronda tu cakap, mana suami? kenapa tak call suami?? hampeh betul… boleh pula polis tu kata, awak nak g buat report dekat balai atau nak tunggu kereta? kalau sayang dekat kereta duduk sini tunggu kereta… aku just like, what??????? dan polis itu berlalu pergi meninggalkan aku , kakak dan anak saudara aku…

p/s: pencuri tu yang pakai tudung bunga2 dan baju belang2..” Sumber:- Fb Arijan Najihah

P.S. 1 – NGERI….Sekeluarga MAUT Selepas TERBABAS Dan TERPEROSOK Di Bawah Treler Yang Berhenti Di Lorong Kecemasan !!!
P.S. 2 – Ngeri….Tiga Individu Maut Ditimpa Papan Tanda Lebuhraya Yang Dilanggar Sebuah Treler !!!
P.S. 3 – ‘Tunggu Kami Di Kejiranan Syurga Abang’ Catatan SAYU Yang Buat Ramai TERSENTUH !!!
P.S. 4 – Seorang PENSYARAH Maut Terlibat KEMALANGAN Dalam Perjalanan Ke Persiapan Majlis Penyerahan Rumah Kepada Mangsa Banjir.
P.S. 5 – Akibat Tindakan MELULU Pemandu Kereta Ini Menyebabkan Dia Terbabit Kemalangan Yang NGERI!!!

PALING POPULAR BULAN INI .. JOM BACA !!

Tags: , , , ,

Category: informasi

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *