Gadis Kongsi Detik Hitam. PELIK Pemandu GrabCar Bersiul Panjang, Rupa-Rupanya !!!

| November 8, 2016 | 1 Comment

Gadis Kongsi Detik Hitam. PELIK Pemandu GrabCar Bersiul Panjang, Rupa-Rupanya  !!! | Perkhidmatan Grab dan Uber menjadi pilihan kebanyakan pengguna pada hari ini kerana lebih murah, selesa dan cepat berbanding teksi. Hanya menggunakan aplikasi yang disediakan, pengguna boleh dapatkan perkhidmatan pada bila-bila masa sahaja.

grab

Namun, pengguna dinasihatkan agar berhati-hati apabila menggunakan perkhidmatan ini lebih-lebih lagi wanita. Sentiasa siap sedia dengan senjata takut terjadi peristiwa seperti dikongsi wanita ini. Pemandu itu tiba-tiba mengeluarkan kemaluannya!

Walaubagaimanapun, pihak Grab telah pun ambil tindakan sewajarnya dengan membuang pemandu itu dari terus berkhidmat dengan Grab.

Lelaki itu pakai singlet dan seluar pendek sahaja

tw1

 

screen-shot-2016-11-08-at-12-46-35-pm

 

Pengajaran kepada semua wanita agar berhati-hati ketika menggunakan Grabcar. Satu pengalaman yang jijik dan menakutkan semalam. Pemandunya hanya memakai singlet dan seluar pendek. Saya bersangka baik pada mulanya, mungkin dia bukan seorang yang professional. Dia cuba bercakap namun saya tidak endahkan kerana mula meragui lelaki itu.

 Tiba-tiba lelaki itu keluarkan kemaluan

screen-shot-2016-11-08-at-12-48-07-pm-630x416

screen-shot-2016-11-08-at-12-50-24-pm

Ketika masuk ke highway, lelaki itu tiba-tiba mengeluarkan kemaluannya. Saya terkejut dan mula panik. Di tangan saya ada kunci sebagai alat mempertahankan diri.  Di tangan sudah sedia menghubungi pihak polis.

Sampai ke destinasi saya terus turun dan hubungi pihak Grab

screen-shot-2016-11-08-at-12-51-30-pm

 

screen-shot-2016-11-08-at-12-53-52-pm

Tiba di destinasi, saya terus turun dan melulu masuk ke bangunan dan hubungi pihak Grab. Namun agak mengecewakan apabila pihak Grab juga tidak tahu apa patut dilakukan dan meminta saya membuat aduan secara emel.

Saya sangat trauma dan paranoid. Saya minta kepada semua wanita diluar agar berhati-hati, sentiasa bawa alat pertahankan diri.

Grab minta saya buat laporan polis

screen-shot-2016-11-08-at-12-55-00-pm

 

screen-shot-2016-11-08-at-12-56-44-pm

Pihak Grab telah menghubungi saya dan meminta saya membuat aduan polis. Tapi masalahnya saya tak ada sebarang bukti untuk mendakwa lelaki tersebut. Saya juga takut lelaki itu akan buat sesuatu kerana dia ada no telefon dan alamat rumah saya.

Tiada apa yang boleh saya buat selain menyeru wanita agar berhati-hati ketika menggunakan perkhidmatan Grabcar, Uber atau teksi.

Untuk pengetahuan semua, pihak Grab telah pun membuang pemandu tersebut dari terus berkhidmat. Grab sangat mengutamakan keselamatan dan keselesaan pengguna, jadi jika terdapat sebarang perkara yang meragukan diharapkan pengguna terus membuat laporan agak tindakan sewajarnya diambil.

Mujur tindakan pantas diambil pihak Grab membuang terus pemandu tersebut, kalau tidak lagi ramai mangsanya!

sumber: OhBulan

P.S. 1 – NGERI….Sekeluarga MAUT Selepas TERBABAS Dan TERPEROSOK Di Bawah Treler Yang Berhenti Di Lorong Kecemasan !!!
P.S. 2 – Ngeri….Tiga Individu Maut Ditimpa Papan Tanda Lebuhraya Yang Dilanggar Sebuah Treler !!!
P.S. 3 – ‘Tunggu Kami Di Kejiranan Syurga Abang’ Catatan SAYU Yang Buat Ramai TERSENTUH !!!
P.S. 4 – Seorang PENSYARAH Maut Terlibat KEMALANGAN Dalam Perjalanan Ke Persiapan Majlis Penyerahan Rumah Kepada Mangsa Banjir.
P.S. 5 – Akibat Tindakan MELULU Pemandu Kereta Ini Menyebabkan Dia Terbabit Kemalangan Yang NGERI!!!

PALING POPULAR BULAN INI .. JOM BACA !!

Tags: , , , ,

Category: Tempatan

About the Author ()

Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. mama says:

    Berhati-hati selalu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *