Setelah Mengeluarkan Kenyataan Terbarunya, Azizan Osman KANTOI Lagi. Penipuan Terbarunya Telah DIDEDAHKAN !!!

| October 6, 2016 | 0 Comments

Setelah Mengeluarkan Kenyataan Terbarunya, Azizan Osman KANTOI Lagi. Penipuan Terbarunya Telah DIDEDAHKAN !!! | Gempar baru-baru ini penafian daripada beberapa buah universiti tanah air yang menafikan telah memberikan title Ijazah Doktor Falsafah kepada motivator terkenal di Malaysia iaitu Azizan Osman.  Ini adalah jawapan rasmi Azizan Osman mengenai phd2 palsu dia.

azm

1

2

3

Ini pula ulasan saya.
1. Phd dari Gordon University – Gordon University ialah diploma mill. Maka, phd dari Gordon University adalah phd palsu.

  1. Memenuhi syarat phd di Universiti Hertfordshire. Belum dianugerahkan phd lagi. So, buat masa ni, dikira masih belum ada phd. Elok juga ditunjukkan bukti jelas tentang phd tersebut nanti kerana mmg ada sindiket jual kelayakan palsu berleluasa di alam maya. Sijil palsu dari Hertfordshire University juga ada dijual. (link:http://thecourieronline.co.uk/degree-fakes-going-for-a-gra…/)
  2. Berkenaan phd UM. Wakil? Ijazah Kedoktoran Kehormat mestilah diterima dalam majlis konvokesyen. Jika awak tak terima, memang takde la. Sungguhpun ada penipu yang cakap wakil UM, dah kalau awak tak pergi ambik masa konvokesyen, kira mmg takde la. Macam mana boleh guna “phd” tu? Kata banyak phd, takkan tu pun tak tahu?
  3. Phd UKM dan IUKL adalah kesilapan kakitangan? Takkan lah Azizan tak tengok langsung profile LinkedIn dia? Phd dari UKM tu jelas tertulis di profile LinkedIn dia.

Jadi bagi saya, jawapan Azizan tentang perkara ini jelas, sekadar cuba menutup penipuan dengan penipuan. Juga, dia masih belum boleh menggunakan gelaran “Dr.” kerana dia masih belum memiliki sebarang phd yg sah. Kredit:-Pseudoscience watch

P.S. 1 – NGERI….Sekeluarga MAUT Selepas TERBABAS Dan TERPEROSOK Di Bawah Treler Yang Berhenti Di Lorong Kecemasan !!!
P.S. 2 – Ngeri….Tiga Individu Maut Ditimpa Papan Tanda Lebuhraya Yang Dilanggar Sebuah Treler !!!
P.S. 3 – ‘Tunggu Kami Di Kejiranan Syurga Abang’ Catatan SAYU Yang Buat Ramai TERSENTUH !!!
P.S. 4 – Seorang PENSYARAH Maut Terlibat KEMALANGAN Dalam Perjalanan Ke Persiapan Majlis Penyerahan Rumah Kepada Mangsa Banjir.
P.S. 5 – Akibat Tindakan MELULU Pemandu Kereta Ini Menyebabkan Dia Terbabit Kemalangan Yang NGERI!!!

PALING POPULAR BULAN INI .. JOM BACA !!

Tags: , , , ,

Category: Tempatan

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *