“Kalau Dapat Tu Amik Video Sekali” Isteri Mengucap Panjang Bila Baca Whatapps Suami Yang Baru Pulang Bercuti !!!

| October 12, 2016 | 0 Comments

“Kalau Dapat Tu Amik Video Sekali”  Isteri Mengucap Panjang Bila Baca Whatapps Suami Yang Baru Pulang Bercuti !!! | Assalamualaikum admin..tq sebab hide profile saya. cerita saya bermula setelah saya berkahwin dengan gadis pilihan sya pda prtengahn thun 2015. Pada awalnye kami sgt bhgia wlaupn kami PJJ. Tiap hjung minggu kalau berkelapangan, sya akn balik pd hjung mggu 2minggu sekali ditambah lagi wife telah disahkan mengandung sebulan lebih pada bulan nov 2015 lagi hepi la citenye.

si

Nak dijadikan cerita, saya mendapat surat posting ke malaysia timur bagi memenuhi penjawatan. walaupun surat penolakan dah dibuat, tetapi disebabkan kehendak perkhidmatan, sya terpaksa akur dan menerima arahan tersebut dengan baik. sye beritahu psl ni kpd isteri dan pd awalnye dia xnak sye posting ke sana, tp lepas saya pujuk dgn baik, wife pn terima dgn hati yg berat.

Semasa sya berada di sana, slepas keluar daripada op, sya telah berjumpa dgn sahabat yg sama2 menjalani latihan dgn saya dulu dan sya memanggil beliau B(bukan nama sebenar) dan sya mgenali beliau yg smemangnye beliau bgitu sosial. Pada suatu hari B mengajak sya untuk bertemu seseorg pd wktu mlm. katanya nk bjmpa dgn kwn, dsebabkn B xda kreta, B mgajak saya skali ntk bjmpa dgn kwn dye. sye pun ikut. bile smpai kt suatu kwsn perumahan, B bhenti dan call seseorg. lepas tu ada seorg wanita keluar drpd rumah yg kami bhenti di depnnya. B kluar drpd kreta dan bsembang dgn wanita tersebut. Mulai drpd situ sye mngenali wanita itu yg bnama F. B telah beri sya num F dan B beri num sya kpd F.

Benar kata pepatah, kalau btepuk sbelah tgn xkan berbunyi..sye yg mulakn pbualan mlalui wassap. start drpd situ kami slalu bblas wassap. selepas drpd tu jgak kami selalu keluar berempat termasuk B dan kwn F. sya juga mgikuti mereka beriadah,mandi sungai, keluar mkn malam. Pada awal bulan 3 sya dpt surat untuk mgikuti kursus di gemas slama 2 bulan, sya dgn girangnya telah memohon untuk cuti smggu awal sblum tarikh melapor. sye pun terbang dan balik ke rumah isteri saya.

Tibanya 1 mlm, wife telah periksa fon sya dan terlihat perbualan saya dgn B. dlm perbualan tu, B sperti nya bgurau mgatakan jika dpt tidur bsama F ambil video sekali. dan wife sya tlihat dlm pbualan tsebut yg mgatakan sye berada di pntai bsama F. wife sya btnya siapa F, sye dgn pnts bfikir untuk mnjwb tak igt siapa, berkali2 wife sya btnya, akhirnya sya mgaku yg sya ada btemu F di pntai. mulai drpd itu wife sya btnya mcm2 soalan drpd A smpai Z.

Wife sya telah mgambil nombor F dan smpan di telefon beliau. keadaan mnjadi lagi kacau bilau bila wife sya telah msj F mgatakan jgn kacau sya lg. start drpd tu tjadi pergaduhan antara saya, wife saya dan F. lagi gempak bile F msj kpd wife mgatakan ‘i need to tell u something about ur husband’. sya dah cuak sbb F mgkin boleh ada2 kan mcm2 cerita yg xmgkin sya bt. mana nk tahu kan. Selepas tu, F sering menganggu wife sye, torchure mental wife sya dgn mnulis ssuatu yg mmbuatkn wife marah di status wassap. slepas drpd tu wife sye mminta sya mmbuat beberapa laporan polis untuk mgelakkan F menganggu sya dgn wife. cukup2 lah hdup wife sya diganggu, ditekan semasa mangandung dgn mcm2 perkara.

Mulai drpd saat tu jga, hidup sya tak semacam dulu lg. smpai satu tahap wife dah mminta cerai krana sya spertinya bkn dri sya yg dlu. slepas drpd kjadian ni, sye mmg xkn skali2 bt ape yg pnah sye bt dlu, sye sgt2 myesal dsbabkn seorg kwn hbgn sya dgn isteri dah retak bagaikn hnya mnunggu untuk terbelah..bagi mgelakkan pkara ni terjadi lagi, sye lgsg xbjmpa dgn B, xbjmpa lgsg dgn F sehingga saat ini, F lgsg xberitahu apa yg ingin dya beritahu kpd wife sy mgenai sya. sekarang ni, kemana saja saya pergi, sye mesti mberikn bukti kpd isteri sya untk mgelakkan wife sya syak yg bukan2 thadap sya. betapa susahnya saya nak mendapatkan diri wife sye balik, btapa susahnya nak kembalikan hbgn yang mcm dulu.

Akibat kjadian ni, khidupan sya jadi tunggang langgang, kerja slalu xsiap, wang belanja selalu xckup, tekanan kt tempat kerja lagi. betul kata org, hidup suami takkan berkat kalau isteri xredha. semuanya berpunca drpd dri sndri yg xreti nak menghargai pengorbanan seorang isteri. Kepada para suami, hargailah isteri anda. Kredit:-KRT

P.S. 1 – NGERI….Sekeluarga MAUT Selepas TERBABAS Dan TERPEROSOK Di Bawah Treler Yang Berhenti Di Lorong Kecemasan !!!
P.S. 2 – Ngeri….Tiga Individu Maut Ditimpa Papan Tanda Lebuhraya Yang Dilanggar Sebuah Treler !!!
P.S. 3 – ‘Tunggu Kami Di Kejiranan Syurga Abang’ Catatan SAYU Yang Buat Ramai TERSENTUH !!!
P.S. 4 – Seorang PENSYARAH Maut Terlibat KEMALANGAN Dalam Perjalanan Ke Persiapan Majlis Penyerahan Rumah Kepada Mangsa Banjir.
P.S. 5 – Akibat Tindakan MELULU Pemandu Kereta Ini Menyebabkan Dia Terbabit Kemalangan Yang NGERI!!!

PALING POPULAR BULAN INI .. JOM BACA !!

Tags: , , , ,

Category: Kisah Rumah Tangga

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *