Setelah Hadirin Di “Jari Tengah” Kan Kini Ct Kassim Buat Hal Lagi. Inilah Kata-kata Pedasnya Yang Buat Ramai MARAH !!!

| September 7, 2016 | 0 Comments

Setelah Hadirin Di “Jari Tengah” Kan Kini Ct Kassim Buat Hal Lagi. Inilah Kata-kata Pedasnya Yang Buat Ramai MARAH !!! | KUALA LUMPUR, 7 Sept — Memang sesuai isyarat lucah ditunjukkan kepada sebilangan peserta forum kerana mereka itu “samseng Islam” dan “si bebal yang telah dicuci otak”, kata seorang peguam.

ct

Siti Kasim berkata hadirin di forum isu memperkasakan mahkamah syariah kelmarin golongan yang mahu menegakkan Islam tetap enggan mendengar pandang berbeza dengan ideologi mereka.

“Saya menghadiri banyak forum. Saya bertanya soalan-soalan yang sukar tetapi tidak pernah mengimpikan suatu hari nanti saya akan tunjukkan jari [tengah] kepada peserta forum.

“[Namun] saya tidak menyesal. Bagi saya, penggerak Islam yang samseng berhak mendapat jari [tengah] dan banyak lagi. Tidak sensitif? Biadab?

“Sejak bila wanita tidak boleh bertindak kurang ajar dalam menghadapi samseng dan si dungu yang telah dicuci otak?” coretnya di laman Facebook malam tadi.

Ketika sesi dialog forum Pindaan Akta 355: Antara Realiti dan Persepsi” di Shah Alam, ucapan Siti yang bernada tinggi dan mengkritik itu sering diganggu dengan bunyi bising dan ejekan hadirin.

Sebelum kembali ke tempat duduknya, beliau menunjukkan isyarat jari tengah kepada mereka yang mengganggunya, kelihatan berada di bahagian sisi kiri atau belakangnya.

Forum anjuran Sinar Harian diadakan bagi mengulas kontroversi usul rang undang-undang (RUU) persendirian presiden PAS Datuk Seri Abdul Hadi Awang, Mei lalu. Kredit:-themalaymailonline

P.S. 1 – NGERI….Sekeluarga MAUT Selepas TERBABAS Dan TERPEROSOK Di Bawah Treler Yang Berhenti Di Lorong Kecemasan !!!
P.S. 2 – Ngeri….Tiga Individu Maut Ditimpa Papan Tanda Lebuhraya Yang Dilanggar Sebuah Treler !!!
P.S. 3 – ‘Tunggu Kami Di Kejiranan Syurga Abang’ Catatan SAYU Yang Buat Ramai TERSENTUH !!!
P.S. 4 – Seorang PENSYARAH Maut Terlibat KEMALANGAN Dalam Perjalanan Ke Persiapan Majlis Penyerahan Rumah Kepada Mangsa Banjir.
P.S. 5 – Akibat Tindakan MELULU Pemandu Kereta Ini Menyebabkan Dia Terbabit Kemalangan Yang NGERI!!!

PALING POPULAR BULAN INI .. JOM BACA !!

Tags: , , , ,

Category: Agama

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *