Di Tuduh PONDAN TUA. Inilah Jantina SEBENAR Kak Mawar Yang Ramai TAK TAHU !!!

| August 2, 2016 | 0 Comments

Di Tuduh PONDAN TUA. Inilah Jantina SEBENAR Kak Mawar Yang Ramai TAK TAHU !!! | Kak Mawar muncul dan popular selepas video iklan mempromosikan produknya dikecam gara-gara memaparkan aksi ‘ghairah’ dan jelek di mata netizen.

kmwr

Daripada satu video, Kak Mawar beralih kepada video seterusnya dengan aksi ‘henjut’ yang membuatkan ramai menempelak imej Kak Mawar yang bertudung tidak mencerminkan sebagai seorang wanita Islam.

 181939baix337uixi9ut1z

Justeru, daripada video berkenaan Kak Mawar telah mendapat banyak kecaman dan dituduh sebagai pondan atau bapok. Betul ke Kak Mawar bukanlah wanita tulen seperti imej yang dipamerkan sekarang?

 181939odmvzmx3i4smjsjd

181939znbsgznzs4686byg

Bagaimanapun, seorang pengguna Facebook, Sham Suzana tampil menyatakan dia mengenali kak Mawar yang merupakan seorang ‘nyah’ ketika bekerja di pasaraya Jusco. Benarkah dakwaan tersebut? Sejauh mana kebenarannya?

Bagi merungkai spekulasi ini, wajah Kak Mawar sebenarnya begitu mirip dengan pengasas kecantikan yang pernah menajdi sensasi suatu ketika dahulu iaitu, Sri Wani Choo Abdullah.

 181939dbqjg69jkkj933qj

182212rzer1egosnojbbo0

182212zekno0wobbwn05kg

Jadi, janganlah ada lagi yang menyatakan Kak Mawar ‘henjut’ ini pondan atau bapok dan seangkatan dengannya ya. Mungkin suaranya ala-ala serak basah begitu disalah erti pula oleh netizen. Tapi, ramai yang berharap agar Kak Mawar melakukan promosi produk beliau dengan ‘bersih’ lagi ‘suci’. Tak naklah terlajak ‘over’, produk pun laku nanti. Sumber:- Cari InfoNet

P.S. 1 – NGERI….Sekeluarga MAUT Selepas TERBABAS Dan TERPEROSOK Di Bawah Treler Yang Berhenti Di Lorong Kecemasan !!!
P.S. 2 – Ngeri….Tiga Individu Maut Ditimpa Papan Tanda Lebuhraya Yang Dilanggar Sebuah Treler !!!
P.S. 3 – ‘Tunggu Kami Di Kejiranan Syurga Abang’ Catatan SAYU Yang Buat Ramai TERSENTUH !!!
P.S. 4 – Seorang PENSYARAH Maut Terlibat KEMALANGAN Dalam Perjalanan Ke Persiapan Majlis Penyerahan Rumah Kepada Mangsa Banjir.
P.S. 5 – Akibat Tindakan MELULU Pemandu Kereta Ini Menyebabkan Dia Terbabit Kemalangan Yang NGERI!!!

PALING POPULAR BULAN INI .. JOM BACA !!

Tags: , , , ,

Category: Hiburan

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *