4 Hari Selepas Berkahwin Aku DICERAIKAN Dengan Talak 2 Hanya Kerana Perkara REMEH !!!

| August 6, 2016 | 0 Comments

4 Hari Selepas Berkahwin Aku DICERAIKAN Dengan Talak 2 Hanya Kerana Perkara REMEH !!! | “Assalamualaikum… (mohon admin hide identiti saya) Disini saya ingin berkongsi peristiwa yang baru berlaku dalam hidup saya. Saya telah bernikah pada 30 julai yang lepas serta majlis sanding diadakan dikediaman keluarga saya.

sal

Pada keesokan harinya majlis sanding menyambut menantu diadakan pada pihak lelaki. Saya mengakui pada malam pertama, selepas mandi saya bersalin baju dibilik lain, bila mana saya masuk suami telah tidur.

Awal Ogos suami telah ke luar daerah atas urusan kerja selama 2hari. Tetapi sekembalinya suami dari outstation, dia telah datang ke rumah bersama 2org lelaki, kedua-duanya adalah ahli kluarganya.

Pada malam itu, bersamaan hari ke-4 kami bergelar suami isteri, dia telah menceraikan saya dihadapan ahli kluarga yg lain. Dia ceraikan saya dengan talak 2, dengan alasan tidak boleh terima saya salin pakaian dibilik lain.

Saya dan ahli keluarga tergamam dengan kata-kata dia. Berkali-kali kami tanyakan, adakah atas sbb itu saja?

Dia mengangguk dan berkali-kali kata ‘tidak boleh terima’. Adakah wajar dia terus menceraikan saya? Semasa dia berada di luar daerah, dia langsung tidak menjawab panggilan telefon. Adakah kesalahan saya sangat besar? Saya hanya memerlukn masa untuk menyesuaikan diri, tapi tanpa berbincang atau bertanya dia sesuka hati menjatuhkan talak atas saya dengan alasan ‘tak boleh terima saya salin baju di bilik lain’ ?????”. Kredit:- KisahRumahTangga

P.S. 1 – NGERI….Sekeluarga MAUT Selepas TERBABAS Dan TERPEROSOK Di Bawah Treler Yang Berhenti Di Lorong Kecemasan !!!
P.S. 2 – Ngeri….Tiga Individu Maut Ditimpa Papan Tanda Lebuhraya Yang Dilanggar Sebuah Treler !!!
P.S. 3 – ‘Tunggu Kami Di Kejiranan Syurga Abang’ Catatan SAYU Yang Buat Ramai TERSENTUH !!!
P.S. 4 – Seorang PENSYARAH Maut Terlibat KEMALANGAN Dalam Perjalanan Ke Persiapan Majlis Penyerahan Rumah Kepada Mangsa Banjir.
P.S. 5 – Akibat Tindakan MELULU Pemandu Kereta Ini Menyebabkan Dia Terbabit Kemalangan Yang NGERI!!!

PALING POPULAR BULAN INI .. JOM BACA !!

Tags: , , , ,

Category: Pelik

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *