Kasi VIRAL Hospital Pakar Annur Bangi !!! Ibu Kongsi Layanan Nurse & Bill Yang Pasti Korang TERKEJUT !!!

| July 14, 2016 | 2 Comments

Kasi VIRAL Hospital Pakar Annur Bangi !!! Ibu Kongsi Layanan Nurse & Bill Yang Pasti Korang TERKEJUT !!! | Kasi VIRAL ini hospital, HOSPITAL PAKAR ANNUR BANGI wah tajuk macam hangat je. Ok just nk sharing info ni. Sbb selalu jumpa orang asyik duk viral tak puas ati je kan. Hah ambik arini ioss nak viral ini hospital.. 😉😉

annur

11.07.2016 Jam 12.05malam

“Baby aleesha suddenly dia punye penafasan block, actually berpunca dari hidung tersumbat sbb dari raya 1st berjangkit selesema. Then masa kejadian we all dalam kereta pastu terus decide nak bawak g hospital. Nak g hospital kajang mostly selalu penuh je then ambik alternatif tawakal je pg hospital private ni. Dalam hati mmg berdoa moga2 tak dicaj mahal memandangkan dah tengah malam sampainya. Biasanya klinik 24j pun akan caj tinggi sikit. Dalam kepala ni budget mesti dalam 200-300. huhu…

Dah sampai, register. Nurse yg jge kaunter tu dengan FRIENDLY pun tanye penah datang tak. So, aleesha mmg mostly datang hospital ni untuk check up Dalam 5minit mcm tu no giliran dipanggil. Ok! Dengan perasaan berbaur mcm2.. kami masuk.. first masuk Dr & Nurse Senyum lantas salam dihulurkan. Sejuk hati kami yg gundah gulana. So mcm biasa doc tanya sakit apa.. kami pun cerita bla..bla..bla..

Yg kami suka doc ni bkn je FRIENDLY tp dia bg explanation the best treatment utk aleesha tu yg buatkan kami rasa TERBAIK.. Bincang2 doc suggest rawatan neobulizer tu-cairkan kahak memandangkan aleesha punye penafasan sempit katanya.. Rasa mcm kena petir pun ada, aduyai ni mesti caj lg tinggi pkai benda tu.. jadi tawakal jela sbb most important aleesha sihat.. huhuhu.. then settle urusan ngn doc, kena tunggu kat luar utk msuk bilik rawatan neobulizer tu..

Neobulizer tu taw x apa? Kitorg pun first time jmpe bnda alah ni.. dia yg mcm oxigen buh kat hidung tu + taruk gas.. hihihi.. so aleesha pun pakai la dengan gembira.. yg best kt sini nurse tu baca “Bismillahirahmanirahim” masa nak taruk benda alah tu kt aleesha.. sejuk hati ibu ni.. so part ni mmg nampak islamiknya hospital ni.. alhamdulilah.. Just nk g taw neobulizer tu tak sakit pun tapi aleesha jerit mcm nk runtuh hospital..hihi.. sebab baby mostly tak suka benda tu.. tp it’s good bile dia jerit bukak mulut gas tu masuk.. 😉😉

Dah settle.. Now part ni tunggu bil.. ini sadis.. Bila nama dipanggil.. risau jugak bil melambung kan.. Nurse kaunter tu ckp total RM66.70?? HAH! Kami terkejut, Sekali ngn ubat ke? YESSSS.. All in.. muka blur bayor & g ambil ubat dalam hati mcm x caye.. hihihi.. RM66.70 tu mcm sgt2 murah rasanya.. kalu g klinik biasa2 24j pun bil maybe rm90++ jgk.. syukur alhamdulilah.. keputusan g hospital ni tepat.. kikikih. Baloi la rasa, ubat dapt 3botol.. ubat batuk,selesema & demam. Ok, korg cek ye bil ni.. klau korg pun mcm x caye.. hihihi.. ioss sampai skrg lg mcm tekejut ni sbb rate dia murah & berbaloi.

13659173_1234299633269609_5752254303506638665_n

So, kitorg mmg suggest mana2 yg berdekatan masukn list hospital annur sebagai pilihan. Sini mmg recommen sgt2.. mmg islamik & shariah complement.. hospital ni adalah HOSPITAL PAKAR IBU & ANAK-ANAK an nur, Bangi. Memang sesuai sgt utk ibu bersalin & rawatan anak. Bersalin pun best sini.. cubalah ibu2 semua.. sy dah anda bila lg.. hihihi

Moral of the story, marilah pakat ramai2 kita support hospital yg guna cara islamik. Sbb hospital ni pun [email protected] so no worries.. hihihi.. caj dia would be better than others mcm KPJ.. kdg2 rate mahal sgt.. huhuhu.. but mana2 hospital of course ada kelebihan & kekurangan. Ini adalah pengalaman kami, kesedaran utk ibu bapa lain utk membuat pilihan. Hihi..

Yg mana minat nk bersalin sini blh google websites hospital annur.. alamat pun google ye.. lokasi di bangi, selangor. Pjg lebar duk taip ni.. tq sebab baca.. hahaha.. yg kaki viral.. viralkn kebaikan hospital ni ye.. semoga bermanfaat..😊” Sumber:- Norarini

P.S. 1 – NGERI….Sekeluarga MAUT Selepas TERBABAS Dan TERPEROSOK Di Bawah Treler Yang Berhenti Di Lorong Kecemasan !!!
P.S. 2 – Ngeri….Tiga Individu Maut Ditimpa Papan Tanda Lebuhraya Yang Dilanggar Sebuah Treler !!!
P.S. 3 – ‘Tunggu Kami Di Kejiranan Syurga Abang’ Catatan SAYU Yang Buat Ramai TERSENTUH !!!
P.S. 4 – Seorang PENSYARAH Maut Terlibat KEMALANGAN Dalam Perjalanan Ke Persiapan Majlis Penyerahan Rumah Kepada Mangsa Banjir.
P.S. 5 – Akibat Tindakan MELULU Pemandu Kereta Ini Menyebabkan Dia Terbabit Kemalangan Yang NGERI!!!

PALING POPULAR BULAN INI .. JOM BACA !!

Tags: , , , ,

Category: Agama

About the Author ()

Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Saadah Rahmat says:

    Memang selalunya ok, wal hal saya beranak kat situ dengan Dr Fatimah pun ok. Kalau kat hosp saya suka Dr Phia, dia bagus, banyak nasihat dia beri kepada saya. Tapi satu je tak ok terkena dengan doc baharu mcm Dr Ibrahim tak silap saya tahun lalu kami datang malam ada satu hari tu, dia tolak kes kami mentah2 sebab demam anak saya Aishah sudah 40 darjah memang hampa gi Hosp Serdang lagi bertambah hampa bila jam 4 pg pun belum turn kami. Kami balik penat dan esoknya terus ke klinik Zafran, memang orang ramai, kami dapat potong queue sebab demam aisyah naik sampai 41 darjah.Aisyah dah dibogelkan, hanya datang ketika itu memakai pampers sahaja. dan terus diwardedkan.

    “Pesanan kepada saya kpd Dr Ibrahim (kalau x silap saya) kalau tak nak bertanggungjawab usah jadi doctor.”

    • Saadah Rahmat says:

      Di Hosp Azzahra, doc tu agak bersabar mendengar cerita kami (dr lelaki) saya tak berapa ingat namanya pun. Sebab kami dah terlalu rasa hampa dengan Doc baharu yang layan kami di Annur. Doc tu sangat lembut tutur kata. Anak saya disahkan Influenza type B di hosp tersebut. Anak sulung saya, Nadia pun dulu pernah kena tahan kat Wad Hos Azzahra sebab rotavirus. Setakat ini kakitangan hosp Azzahra juga adalah yang terbaik. Semua penyakit ni dapat daripada Taska.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *