Inilah “Berita Gembira” Pemimpin Agung Islam Kepada Pengebom Madinah Yang Bakal Buat Mereka MENGGIGIL !!!

| July 5, 2016 | 0 Comments

Inilah “Berita Gembira” Pemimpin Agung Islam Kepada Pengebom Madinah Yang Bakal Buat Mereka MENGGIGIL !!! | Serangan terbaru kumpulan pengganas ISIS yang semakin berani mengebom dalam kawasan masjid nabawi seolah olah mereka tidak menghormati tanah  yang mana nabi terakhir dikebumikan di situ.

is

Malah lebih biadap bagi yang mengaku ingin menegakkan Islam tidak menghormati keberadaan nabi di situ kerana para nabi hidup di dalam kubur mereka sebagaimana sabda Rasulullah Sallallahualaihi wasallam: “Para Nabi sebenarnya hidup di dalam kubur mereka; melakukan solat.”

Screen Shot 2016-07-05 at 5.50.05 AM

Walaupun begitu, dengan perbuatan jahat mereka itu maka ianya adalah mesej yang jelas kepada umat Islam yang begitu berkobar-kobar semangat jihad bahawa ISIS itu ialah musuh Allah dan “Berita Gembira” bagi mereka yang jika benar mereka yang bertanggungjawab membuat kekacauan di bumi madinah iaitu janji Allah melalui lisan Nabi Muhammad Sallallahualaihi wasallam dimana Allah akan mengazab sesiapa yang berbuat jahat terhadap penduduk madinah.

Rasulullah Sallallahualaihi wasallam pernah bersabda: “Sesiapa yang berniat jahat terhadap penduduk Madinah, maka Allah akan memusnahkannya seperti garam yang larut dalam air”.(Sahih Muslim)

 

P.S. 1 – NGERI….Sekeluarga MAUT Selepas TERBABAS Dan TERPEROSOK Di Bawah Treler Yang Berhenti Di Lorong Kecemasan !!!
P.S. 2 – Ngeri….Tiga Individu Maut Ditimpa Papan Tanda Lebuhraya Yang Dilanggar Sebuah Treler !!!
P.S. 3 – ‘Tunggu Kami Di Kejiranan Syurga Abang’ Catatan SAYU Yang Buat Ramai TERSENTUH !!!
P.S. 4 – Seorang PENSYARAH Maut Terlibat KEMALANGAN Dalam Perjalanan Ke Persiapan Majlis Penyerahan Rumah Kepada Mangsa Banjir.
P.S. 5 – Akibat Tindakan MELULU Pemandu Kereta Ini Menyebabkan Dia Terbabit Kemalangan Yang NGERI!!!

PALING POPULAR BULAN INI .. JOM BACA !!

Tags: , , , ,

Category: Agama

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *