Dalam Diam-Diam Aku BERNIKAH Dengan Lecturer. Namun KONFLIK Bermula Bila Kawanku….

| July 27, 2016 | 0 Comments

Dalam Diam-Diam Aku BERNIKAH Dengan Lecturer. Namun KONFLIK Bermula Bila Kawanku…. | Salam. terima kasih admin siarkan confession aku ni. aku seorang perempuan. umur 21 tahun. pelajar diploma. universiti dirahsiakan (bukan uia). sekarang aku dah semester 6 (akhir). berkahwin dengan lecturer aku sendiri. umur dia sekarang 32 tahun. masa dia kenalkan diri kat student, dia claim dia da bertunang sebab taknak student tergedik-gedik dekat dia. tak dinafikan dia memang handsome. sado pulak tu. yela doktor kan. memang ramai kawan-kawan aku suka kat dia. hahahah

kah

macam mana aku boleh kahwin dengan lecturer sendiri? ok, aku pun tak tahu kenapa dalam ramai-ramai student dia, dia pilih aku. tak sempat nak tanya. hahaha. macam ni, masa kelas suami aku ni di hari pertama semester pertama masuk uni ni, biasalah, lecturer suruh tulis nama dan nombor telefon memandangkan kami belum lantik ketua kelas lagi. mudah dia nak contact siapa2 bagitahu pasal kelas.

so masa sem 1, lecturer aku ni suka panggil nama aku jawab soalan-soalan dia. minta tolong macam-macam. mesej aku bagitahu kelas cancel ke nak belajar topik apa minggu ni. sedangkan bukan aku ketua kelasnya. ketua dengan penolong class rep dia tak mesej pon.

dipendekkan cerita, masa aku akhir sem 2, dia ada mesej aku. tapi bukan hal kelas. start hari ni la dia try tackle aku sebenarnya. dan masa cuti sem 3 sebelom naik sem 4. dia pelawa aku nak hantar balik rumah. tapi berhajat. haha. dia nak kenal dengan mama dan papa aku. jadi masa cuti sem sebelum naik sem 5 hari tu kami kahwin. apa yang jadi semua ni kawan-kawan aku takde sorang pon tahu. aku, suami aku dan family kami je tahu. aku minta dia rahsiakan sebab aku tahu, kalau kawan-kawan kelas aku tahu, mesti dia orang kata ‘senang lah nak dapat markah, kawin dengan lecturer.’ tu yang aku takut sangat. tapi dia ada bagitahu students dia yang dia da nak kawin.

ok start sini conflict berlaku. lepas naik cuti raya aidilfitri hari tu. kawan-kawan kelas aku cadang nak pergi beraya rumah lecturer kami. salah satunya rumah suami aku la. kawan-kawan aku semua beria sangat nak jumpa isteri lecturer dia orang ni. aku da ketar da. tapi lepas discuss dengan suami aku. suami aku cakap bila lagi nak bagitahu kawan-kawan memandangkan aku pun da sem akhir. jadi aku pun setuju je la. aku tak ikot dia orang pergi beraya rumah lecturer lain. yelaa, aku nak masak lagi. hahaha. aku cuma bagitahu kawan-kawan aku yang aku kene balik rumah. ada hal penting.

12

 tu je la aku nak cerita. terima kasih baca. Kredit:- -syada-

P.S. 1 – NGERI….Sekeluarga MAUT Selepas TERBABAS Dan TERPEROSOK Di Bawah Treler Yang Berhenti Di Lorong Kecemasan !!!
P.S. 2 – Ngeri….Tiga Individu Maut Ditimpa Papan Tanda Lebuhraya Yang Dilanggar Sebuah Treler !!!
P.S. 3 – ‘Tunggu Kami Di Kejiranan Syurga Abang’ Catatan SAYU Yang Buat Ramai TERSENTUH !!!
P.S. 4 – Seorang PENSYARAH Maut Terlibat KEMALANGAN Dalam Perjalanan Ke Persiapan Majlis Penyerahan Rumah Kepada Mangsa Banjir.
P.S. 5 – Akibat Tindakan MELULU Pemandu Kereta Ini Menyebabkan Dia Terbabit Kemalangan Yang NGERI!!!

PALING POPULAR BULAN INI .. JOM BACA !!

Tags: , , , ,

Category: Hiburan

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *