Sahur Yang MENGERIKAN. Sekeluarga PANIK Bila TERSEREMPAK Tetamu Tak Diundang !!!

| June 15, 2016 | 0 Comments

Sahur Yang MENGERIKAN. Sekeluarga PANIK Bila TERSEREMPAK Tetamu Tak Diundang !!! | TELUK INTAN – Sebuah keluarga gempar ketika bangun sahur selepas mendapati seekor ular tedung hitam melingkar di dalam mangkuk tandas rumah mereka.

toil

Mohd Sahidi Saad, 38, dari Kampung Sungai Kerang berkata, ketika kejadian dia baru sahaja selesai bersahur dan menuju ke tandas di rumahnya.

“Apabila saya masuk, saya melihat satu objek hitam berkilat sebesar lengan kanak-kanak di dalam mangkuk tandas dan ia bergerak.

“Selepas diamati saya mendapati ia adalah seekor ular tedung hitam dan terus memaklumkan kepada ahli keluarga supaya tidak ke tandas,” katanya kepada Sinar Harian.

 image

Mohd Sahidi kemudiannya menelefon Jabatan Pertahanan Awam (JPAM) Hilir Perak bagi mendapatkan bantuan menangkap ular berkenaan.

“Sementara menunggu JPAM sampai saya tidak membenarkan anak-anak masuk ke dalam tandas dan mereka ke sekolah tanpa mandi.

“Ini merupakan kali pertama kami sekeluarga mengalami kejadian ular masuk ke dalam rumah dan saya percaya ia datang dari saluran pembetungan,” katanya.

Sementara itu, Pegawai Pertahanan Awam Hilir Perak, Mohd Fazly Mohamad Zawawi berkata, setibanya anggota JPAM ke rumah mangsa, mereka mendapati ular berkenaan berada di dalam lubang mangkuk tandas.

“Apabila anggota saya menghulurkan pengepit, ular berkenaan bertindak mematuk batang pengepit tersebut dan menunjukkan sifat agresif.

“Tetapi dengan kepantasan anggota saya mereka berjaya menggunakan sebuah lagi penyepit bagi menangkap ular tedung tersebut dan dibawa keluar dari lubang tandas,” katanya. Sumber:- SinarHarian

P.S. 1 – NGERI….Sekeluarga MAUT Selepas TERBABAS Dan TERPEROSOK Di Bawah Treler Yang Berhenti Di Lorong Kecemasan !!!
P.S. 2 – Ngeri….Tiga Individu Maut Ditimpa Papan Tanda Lebuhraya Yang Dilanggar Sebuah Treler !!!
P.S. 3 – ‘Tunggu Kami Di Kejiranan Syurga Abang’ Catatan SAYU Yang Buat Ramai TERSENTUH !!!
P.S. 4 – Seorang PENSYARAH Maut Terlibat KEMALANGAN Dalam Perjalanan Ke Persiapan Majlis Penyerahan Rumah Kepada Mangsa Banjir.
P.S. 5 – Akibat Tindakan MELULU Pemandu Kereta Ini Menyebabkan Dia Terbabit Kemalangan Yang NGERI!!!

PALING POPULAR BULAN INI .. JOM BACA !!

Tags: , , , ,

Category: Pelik

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *