CT Nurhaliza Dikritik Kerana SMULE…. Ini Jawapan CT Yang Buat Pengkritik TERKESIMA !!!

| May 29, 2016 | 0 Comments

CT Nurhaliza Dikritik Kerana SMULE…. Ini Jawapan CT Yang Buat Pengkritik TERKESIMA !!! |Nama Datuk Siti Nurhaliza bukanlah sesuatu yang asing lagi didalam bidang seni, dalam ramai yang memuji ada juga yang tidak senang dengannya. Terbaru Siti telah mencetuskan perdebatan dikalangan peminatnya apabila beliau menggunakan aplikasi nyanyian, Smule yang dianggap menjatuhkan kredibilitinya sebagai penyanyi terkenal.

ct

“Ramai yang bertanya, mengapa saya mencuba aplikasi Smule? Saya tahu aplikasi itu menjadi tempat untuk mereka yang menggemari nyanyian merakamkan video seolah-olah sedang berduet dengan penyanyi yang diminati. Salahkah saya jika mempunyai minat sama seperti orang lain.

4-Menyanyi-Di-Smule-Siti-Nurhaliza-Dikritik-jpeg

“Saya juga sama seperti mereka, cuma mungkin yang membezakan kami apabila kerjaya saya sebagai penyanyi menjadikan saya dikenali ramai. Namun, saya juga mempunyai minat dan keinginan untuk mencuba aplikasi terbaru, apatah lagi jika ianya membabitkan kerjaya nyayian.

2-Menyanyi-Di-Smule-Siti-Nurhaliza-Dikritik-jpeg-700x420

“Secara tak langsung, aplikasi ini buat saya dekat kepada peminat. Mereka yang tak berkesempatan bertemu saya secara peribadi, dapat melunaskan impian mereka menerusi Smule. Saya melihatnya dari sudut positif,” katanya kepada Berita Harian Plus berhubung dakwaan itu.

Pada masa yang sama, bentuk badan Siti yang semakin berisi turut menjadi bualan ramai apabila ada yang menganggap mungkinkah penyanyi itu sedang hamil, namun Siti menafikannya. Jelasnya, dakwaan itu mungkin dibuat kerana sikapnya yang suka menarik baju dibahagian perut kerana ingin melindingi bahagian yang berisi. Kredit:- Rotikaya

P.S. 1 – Tips Berguna Buat Si Mata Empat Yang Ramai Tak Tahu !!!
P.S. 2 – Kereta Masuk Air Banjir? Ikuti 3 TIPS Jimat Selamatkan RM3,000 Anda !!!
P.S. 3 – Inilah 7 Gambar RUPA SEBENAR Mak Lampir Yang Buat Ramai Lelaki TERPESONA !!!
P.S. 4 – Kehebatan TEKNOLOGI KETENTERAAN Kerajaan Melayu Melaka Yang Buat Kita Kata WOW !!!
P.S. 5 – Inilah 30 GAMBAR Barang Mangsa Penumpang MH370 Yang Telah DIJUMPAI..19# Paling MENGEJUTKAN !!!

PALING POPULAR BULAN INI .. JOM BACA !!

Tags: , , , ,

Category: Dunia

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *